Anti-buzilobbi

2014.07.10. 14:24



- A téma általában arra jó, hogy megosszuk és hergeljük a társadalmat és az égető fontosságú témákról eltereljük a figyelmet, de azért van itt még 1-2 dolog, amit jobb ha tisztába teszünk. -

 

2014.07.05. Elindult a 19. Bp Pride!

Ez már a 19. de még mindig nem fogták fel az ellentüntetők, hogy két dolog miatt állhatnak az ellentüntetők táborában, vagy azért, mert ostobák és/vagy mert látens buzik.

Ezt ki is fejteném egy kicsit bővebben.

Abból az egyszerű tényből kell kiindulni, hogy a melegeket jóformán, mindegyik kultúra elutasította, pedig mióta az állatok léteznek, azóta vannak homoszexuálisok. Tehát a buziság nem az ember vívmánya, erkölcsi hanyatlása, devianciája. Ez az élet természetes velejárója, mint ahogy a világban vannak "ilyenek", meg "olyanok". A fő nehézség az, hogy az "ilyenek" mindig is nehezen tűrik meg az "olyanokat", mert ez tudományos tény, hogy az emberek a hozzájuk hasonlóakat szeretik, a különbözőket ösztönösen kirekesztik.                       Nos, emiatt az ösztön viselkedés miatt alakult ki az a társadalmi norma, hogy a homoszexuálisok, úgynevezett "mások", kirekesztést érdemelnek. Ebből következik, hogy az egyszerű, ösztönvilágban élő -a példa kedvéért, legyen- férfi úgy neveli a fiát, hogy utálja a melegeket, mert őt is így nevelte az apja. Viszont szegény apuka nem tudja, hogy a szegény gyereke melegnek született, de már akkor elkezdte neki az anti-buzilobbit nyomatni, mikor még a gyereknek fogalma sem lehet arról, hogy ő most mi. "ilyen" vagy "olyan". De mindenféleképp olyan akart lenni, mint az apja illetve a közvetlen környezete, mert azt hamar megtanulja a kisgyerek is, hogy másnak lenni kirekesztettséggel jár.

Most van egy homoszexuális gyerek, aki abban a világképben nő fel, azt a világképet sajátítja el, hogy a buzikat utálni kell, és egyszer csak megrendeznek egy felvonulást, ami az ő világképe ellen ágál, de valójában az ő természetes valójáért áll ki, akkor az önazonosság csapdájába esve és a kognitív disszonancia szorításában, olyan érzelmi felhajtó erő szabadul fel ezekben az emberekben, ami eredményezi azt az ordenáré örjöngést, amit minden évben 19. alkalommal is végignézetünk.

Folyt köv.

-Ha lesz egy kis időm, akkor mélyebben is kielemzem az ellentüntetők patológiáját, a youtubeon közzétett videók segítségével. Mókás lesz, az biztos :D

UPDATE:

Sajnos a videók többségét letiltotta a YouTube, így a civil megmozdulásokat egyelőre nem tudom kommentálni, de sebaj, az érpataki polgármester megnyilvánulása is kellőképp illusztrálja a látens buziság alapvető megnyilvánulásait.

Ha valaki viszolyog a melegektől, undorítónak és utálatosnak tartja őket, akkor minek megy közéjük? Az nem válasz, hogy Mózesre hivatkozva akart a melegek ellen érvelni, ami önmagában paradox egy jobbikos polgármestertől, -de ez most más téma-, mert ha én oda megyek Kis Jóskához és Mózesre hivatkozva elmagyarázom neki, hogy most meg kell, hogy haljon, azzal mit érek el? Nyilván semmit. Ha valóban megakarnám ölni, akkor nem idézettel, hanem fegyverrel kéne, hogy menjek.
A kinyomtatott idézetnek két szerepe volt:

6419658_d8e6d6418ea7564e8a293cc704d87988_wm.jpg
I. Ürügy, hogy kapcsolatot teremtsen a melegekkel.
II. A legerősebb érv, ami alátámasztja az ő világképét.
Misem jobb bizonyíték erre, mint a polgármester saját bevallása szerint, hogy miért akart fölmenni a kamionra:

"Beszélgetni szerettem volna a résztvevőkkel, tanulmányozni őket, és felmutatni nekik a mi keresztény-konzervatív értékrendünket. Meg akartam mutatni nekik, hogy ha az Ószövetség ezt elítéli, nekem miért kellene igazodnom az ő értékrendjükhöz, ehhez az ördögi, sátáni értékrendhez." -Index

Tehát, amint mondtam, benne is összecsapott két világkép, ami kognitív disszonanciát hozott létre, és ezt a benső vívódást, akarta kivezetni, azzal, hogy egyfajta párbeszédet alakít ki, e két világnézet képviselői közt, ami megjegyzem, rendkívül progresszív magatartás. Nem véletlenül fogalmazott úgy, hogy: "...nekem miért kellene igazodnom az ő értékrendjükhöz...". Ezt akárhogy is nézzük, ez egy kérdés, amire szeretett volna választ kapni, hogy feloldja azt a fajta feszültséget, amit a kognitív disszonancia okozott benne. Feltehetően szeretett volna egy olyan választ kapni, ami illeszkedik a társadalom által ráerőltetett világképbe és abba is, hogy nem baj, ha ő a férfiakat szereti. Ez nyilván túl komplex ahhoz, hogy az ösztönvilágban ragadt emberek feldolgozzák, mert ahhoz érzelmi és értelmi intelligencia egyaránt szükséges, hogy valaki párlépést hátralépjen és kicsit kívülről megvizsgálja önmagát, és egy objektívebb valóságképet alakítson ki, az őt körülvevő világról, ami sokszor azzal jár, hogy az előzőt ki kell dobni a kukákba.

Orosz Mihály stylistokat megszégyenítő divatérzékenységével ez a 444 cikk foglalkozik: 

http://444.hu/2014/07/07/orosz-mihaly-zoltan-minden-idok-legdivaterzekenyebb-polgarmestere/

Kimondható, hogy a homoszexuális emberek tartják életbe a homofóbiát. Mert a többségük, maga is homoszexuális, csak nem tudja feldolgozni, etc.
Szóval erről is a buzik tehetnek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://teismegertsd.blog.hu/api/trackback/id/tr386487715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sírköves Slomó 2014.08.05. 23:59:28

Ölni való csatakbuzi vagy.
süti beállítások módosítása