graffiti_1.jpgHolnap újra festik a lépcsőházunkat, tudtam meg az üzenő falról, haza fele jövet. Miközben battyogtam felfelé, azon gondolkodtam, hogy most kiélhetném a mélyen elfojtott falösszefirkáló hajlamom, mert holnap úgy is újrafestik, de rá kellett jönnöm, hogy nekem ilyen hajlamom nincs, viszont, mint művészetet kedvelő ember, kifejezetten szeretem a modern kori freskókat. Már ha úgy néznek ki, mint pl.: Fork, Bansky,
 Zagri, ect. alkotásai.                                                                                                                               Ebből automatikusan következett a következő gondolat: Ilyen esetekben, meg kellene hívni különböző művészeket, hogy fessék tele a falakat és változtassák a lépcsőházat egy nagy művészeti alkotássá. Szombat, vasárnap meg akár múzeumként is üzemelhet, és a látogatók jelképes összegekért megtekinthetik ezeket a lakonikus életű alkotásokat. Aztán, ha a lakóközösség megunta a látogatókat és a harsány festményeket, akkor rituálisan megsemmisíthetik azokat, mint a jógik a homokmandalát a szertartás után.

MOnk_1.jpgPersze tudom jól, hogy a csinovnyikok és a nyárspolgárok világát éljük, ezért ez jelenleg elképzelhetetlen, hogy egy belvárosi vagy -ne adj Isten- Budai konszolidált épület belterét egy napig is legális módon graffiti borítsa.

Talán valahol Barcelonában a buddhisták, ha megunták a homokmandalák gyártását, térítő szándékkal bevezetik majd ezt az ötletet a gyakorlatba és eljő a világbéke.

 

Konzervatív TűzfalRehab 

A bejegyzés trackback címe:

https://teismegertsd.blog.hu/api/trackback/id/tr366487383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása